Det laver vi

Mazur AV sikrer dig en profesionel samarbejdspartner med løsninger af høj kvalitet.
Vi har et bredt udvalg af udstyr som kan tilpasses til lige netop dit arrangement.

 
Vi har mange års ekspertise indenfor branchen og hjælper glædeligt med råd og vejledning.
 

 

 

Kamera produktion

Video er fremtidens medie. Ønsker du en profil video eller kort reklame spot.

Mazur AV har et profesionelt redigering studie.

For mere info klik her

 

 

Storskærms produktion

Ved arrangementer med mange publikummer er det vigtigt, at alle kan følge med. Med en storkærms produktion fra Mazur AV går dit budskab rent igennem. 

Vi løser alle typer opgave store som små. Så skal du have vist en powerpoint eller ønsker du en komplet live kamera produktion med afvikling af flere medier, så er Mazur AV en profesionel samarbejdspartner.

 

 

 

 

 

Koncert produktion

Når du vælger at samarbejde med Mazur AV garantere vi for at det teknikse spiller og er af høj kvalitet. Vi har stor erfaring i alle typer af koncertproduktioner – lige fra mindre caféjobs, teaterproduktioner og til store udendørs festivaler.

 

 

 

 

 

 

 

Live Tv produktion

Live Tv produktion er klart et must når du skal ud til mange mennesker, vi garantere  for, at det teknikse spiller og er af høj kvalitet. Vi har stor erfaring i alle typer af live optagelser/ koncertproduktioner samt reklamefilm – Vi har desuden egen OB vogn der kan klare op til 8 kamera af gangen. Desuden råder Mazur AV også  over en 16,4 m2 stor led skærm.

Optagelserne i klippet er med bandet: Hit med 80érne, fra Esbjerg festuge 2014, se mere på http://www.hit80.dk/default.html